loading_nice
Stoomdouche - Stoomdouche

Stoomdouche

Dagelijkse ontspanning voor lichaam en geest

Werken aan lichaam en geest met een stoomdouche

Kunt u ook zo genieten van stoombaden tijdens het bezoek van een zwembad of wellnesscentrum? Waarom haalt u dit niet gewoon in huis? Met eenvoudige uitbreidingen die geen extra ruimte kosten maakt u van uw douche een stoomdouche. Op die manier kunt u iedere dag heerlijk ontspannen en werkt u ook nog eens aan uw gezondheid.

Waarom kiezen voor een stoomdouche?

Stoom is goed voor je gezondheid. Hieronder zetten we enkele voordelen op een rij:

  • Versterkt je immuunsysteem
  • Goed voor je luchtwegen
  • Voorkomt uitdrogen en veroudering van de huid
  • Stimuleert de bloedsomloop

Maar natuurlijk is het ook goed voor je geest. De welbehaaglijke warmte doet je helemaal ontspannen en langzaam maar zeker glijdt alle stress van de dag van je af. Na een stoomdouche genomen te hebben kun je er weer helemaal tegenaan. Probeer het zelf eens uit om te ervaren of dit voor u een prettige manier is.

Voor welke stoomdouche kies je?

Wanneer je je gaat verdiepen in het aanschaffen van een stoomdouche kom je erachter dat er vele mogelijkheden zijn. Allereerst zul je moeten kiezen of je een cabine wilt of een modulaire stoomdouche.

Modulaire stoomdouche

Een modulaire stoomdouche is een stoomdouche die je helemaal zelf samenstelt. Er zijn allerlei verschillende modules die je kunt samenvoegen. Van verschillende douchekoppen, stoommodules, licht- en aromatherapie tot massagestralen. Kortom, het is maatwerk wat voor iedere persoon anders is. Juist hier kunnen wij onze 'compleet persoonlijke' kracht bewijzen.

Stoomcabines

Ook binnen de stoomcabines zijn verschillende opties. Zo kun je kiezen voor een cabine die geheel uit acryl bestaat maar ook combinaties met eigen gekozen tegels zijn mogelijk. Onze kracht zit in het adviseren van datgene wat het best bij u past. Maak een afspraak en ervaar zelf wat wij voor u kunnen betekenen.

NB. De getoonde video's zijn opgenomen in de showroom van onze leverancier Cleopatra.

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 137 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist