loading_nice
Inloopdouche - Inloopdouche
Inloopdouche - Inloopdouche
Inloopdouche - Inloopdouche
Inloopdouche - Inloopdouche
Inloopdouche - Inloopdouche
Inloopdouche - Inloopdouche
Inloopdouche - Inloopdouche

Inloopdouche

Waarom zou je hiervoor kiezen?

Steeds populairder

In korte tijd heeft de inloopdouche aan populariteit gewonnen binnen de hedendaagse stijlvolle badkamer. En deze populariteit is niet alleen bekeken vanuit esthetisch oogpunt …… Er zijn ook een aantal praktisch voordelen aan de inloopdouche.

Praktische voordelen

  • Men hoeft geen rekening meer te houden met de beperkingen van een gewone douchecabine. Geen deuren en eenvoudig op diverse manieren en plekken in te richten en te installeren.
  • Een inloopdouche heeft ook prijstechnische voordelen: het is een goedkope manier om een oude badkamer snel en makkelijk op te knappen. Zelfs wanneer men kiest voor een inloopdouche met tegels, dan zit men toch nog vaak onder de aankoopprijs van een douchecabine.
  • Het grootste voordeel is misschien wel het comfort dat een inloopdouche biedt. Voor heel wat mensen is douchen in een cabine onhandig en soms onveilig. Niets is makkelijker dan een badkamer zonder vervelende en onveilige niveauverschillen.

Waardevolle investering

Misschien bent u vandaag nog jong en vitaal; met het oog op een minder mobiele toekomst is een inloopdouche een waardevolle investering! Vraag uw Middelkoop badkameradviseur wat in uw badkamer de mogelijkheden en voordelen zijn van een inloopdouche.

Genieten van de voorbeelden

Een inloopdouche staat nooit op zichzelf maar past helemaal in uw badkamer. Of u nu gaat voor een renovatie of een compleet nieuwe badkamer, onze adviseurs hebben hier ruimschoots ervaring mee. Wat u hierboven ziet zijn slecht enkele van de vele voorbeeldenMaak een afspraak en laat u verrassen door onze ideeën en de "compleet persoonlijke" aanpak!

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 137 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist