Uitslag Badkamerverkiezing 2017

04-01-2018 | P.A. Klop

Geniet hier van de top 3 van de badkamers van 2017. Ieder jaar kunnen mensen weer stemmen op hun favoriete badkamer en keuken. Ook dit jaar zijn er weer drie prachtige exemplaren gekozen. Later volgt de uitslag van degene die de prijs heeft gewonnen.

Uitslag Badkamerverkiezing 2017

#1 Less is More

Ook bij de badkamers staat de nummer twee van vorig jaar dit jaar op één. Een prachtige badkamer op een klein oppervlakte. Voor veel mensen is dat de realiteit waar men naar op zoek is.

Een nis zorgt voor meer

Kiezen voor een nisje zorgt ervoor dat je direct meer sfeer kan aanbrengen in je badkamer. Wij hebben gekozen om de achterwand van de douche te laten terugkomen en met het ingebouwde spotje zorg je voor een hoekje waar direct de aandacht naar uit gaat.

Extra ruimte met de pendeldeuren

Een van de fantastische oplossingen in deze badkamer zijn de dubbele pendeldeuren van Sealskin. Wanneer u deze tegen de wand vouwt wanneer u de douche niet gebruikt zorg je voor meer beweegruimte en geeft de douche als geheel een veel ruimere indruk.

Uitslag Badkamerverkiezing 2017 - #1 Less is More

#2 Concrete

Dat de meest donkere badkamer uit onze showroom op twee staat verbaasd ons niets. Steeds meer mensen kiezen voor een donkere badkamer. Want juist dit zorgt voor warmte, luxe en een stukje geborgenheid.

Beton Ciré

Eens een keer geen tegels tegen de wanden maar gewoon stucwerk. Met dit bijzondere materiaal is dat gewoon mogelijk. Dit materiaal is speciaal ontwikkeld voor een vochtige omgeving. Zo kun je zorgeloos douchen in een badkamer die eenheid uitstraalt.

Spelen met kleuren

Juist in een donkere badkamer kun je fantastisch variëren met kleuren. Met allerlei verschillende accessoires kun je iedere keer weer een andere sfeer neerzetten. Op die manier krijgt je badkamer op een eenvoudige manier iedere keer weer een geheel nieuwe uitstraling.

Direct contact opnemen
U krijgt een offerte met 3D tekening
Uitslag Badkamerverkiezing 2017 - #2 Concrete

#3 Organic

Een van de meest eenvoudige badkamers uit onze showroom staat opnieuw in de top drie. Iedere keer weer spreekt het schijnbaar eenvoudige design tot de verbeelding.

AXOR Starck Organic

De kranen in deze badkamer zijn ontworpen door de gerenommeerde ontwerper Philippe Starck. Met dit ontwerp wil hij de zinnenprikkelende beleving van water weergeven. Niet alleen is er aandacht gegeven aan het ontwerp maar ook aan de techniek: Form Follows Perfection.

Rust uit de natuur

Niet alleen de kranen zijn geïnspireerd door de natuur. De combinatie met een massief eiken meubel, de marmeren achterwand en groene planten zorgen iedere keer weer voor rust en ontspanning wanneer u uw badkamer binnenkomt.

Uitslag Badkamerverkiezing 2017 - #3 Organic

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 138 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist