Sfeer & De nieuwe showroom

14-12-2015 | P. Klop

Het is druk in onze showroom tijdens deze donkere dagen. Niet alleen klanten maar vooral heel veel andere mensen lopen er rond. Richting het einde van het jaar is het weer tijd voor de grote verbouwing van de showroom. Het begint al wanneer je binnenkomt. De entree is voorzien een nieuwe tafel en drie prachtige nieuwe lampen. Wanneer je vervolgens de trap opgaat kom je in de vernieuwde wereld van Middelkoop Keukens & Badkamers.

Nu zie je overal nog karren staan met werkbladen, keukenkasten en installatiemateriaal. Als je naar links kijkt zie je plastic over de keukens liggen en vanaf het plafond naar beneden hangen. Dit is onze bijna geheel vernieuwde Siematic hoek. De nieuwe stijlen die zij hebben uitgezet, Pure, Urban en Classic, hebben een plaats gekregen in onze showroom. Het zijn niet alleen keukens, maar een manier van wonen, van leven. Probeer eens de sfeer op u in te laten werken en laat u zo inspireren om uw eigen ideeën naar een hoger plan te tillen.

Sfeer & De nieuwe showroom

Krachtige kleuren & Greenline

 Vlak daarbij hebben we vier verschillende keukens geplaatst die ieder zeer van elkaar verschillen. Maar misschien toch ook juist weer niet. Kracht, karakter en zeer uitgesproken is wat ze met elkaar gemeen hebben. Koper met geel, fel rood, wit met appelgroen, of juist vier verschillende tinten. Voor uitgesproken ideeën gaan wij zeker niet uit de weg. Onze adviseurs zullen u met plezier helpen meedenken zodat u uw droomkeuken kan realiseren.

Vervolgens gaan we door naar de hoek met ons huismerk: MK-Collectie. Onze huisleverancier heeft een nieuw product ontwikkeld wat u graag laten zien en nog liever verkopen. Men heeft een nieuwe materiaal ontwikkeld waardoor er 37% minder hout gebruikt wordt. Dit heeft men weten te realiseren door een materiaal te ontwikkelen wat gebruik maakt van snelgroeiend mais en andere eenjarige planten. Niet alleen worden de bossen zo gespaard maar wordt er ook een gewichtsbesparing van 30% gerealiseerd. Op deze manier dragen wij samen met onze klanten een steentje bij aan een betere toekomst. 

Sfeer & De nieuwe showroom - Krachtige kleuren & Greenline

Nieuwe badkamers

Mocht u nu helemaal niet voor een keuken zijn gekomen, dan had u langs de balie naar rechts moeten lopen. Ook hier zijn onze monteurs en schilders nog hard bezig om een aantal prachtige nieuwe badkamers neer te zetten. Bijvoorbeeld een badkamer die voorzien is van nieuwe meubels van F&F. Een Belgisch merk wat zich specialiseert in massieve houten badkamermeubelen. Verder hebben we ook een nieuwe badkamer met een prachtig bad van Cleopatra. Mocht u zoeken naar een badkamer waarin u heerlijk kunt ontspannen, een stukje wellness in huis, dan is het zeker waardevol om hier te kijken. Spreek ook eens een van onze adviseurs aan. Samen kunt u tot een nog helderder idee komen van wat u wilt en mooi vind.

Maar zo ver is het allemaal nog niet. Wij zijn nog druk bezig om alles klaar te maken zodat alles er voor de eindejaarsshow piekfijn uitziet. In een extra mooi aangeklede showroom zullen wij u met een hapje en drankje ontvangen. Kom gezellig langs om te kijken, gewoon omdat u een leuke dag wil hebben of om u te laten inspireren voor de volgende grote aanschaf in uw leven.

Direct contact opnemen
U krijgt een offerte met 3D tekening
Sfeer & De nieuwe showroom - Nieuwe badkamers

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 137 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist