Badkamermeubels - 15834-van-leeuwen-badkamer-nr-04-hs.jpg

Badkamermeubels

Dé stempel op het karakter van uw badkamer

Wastafelonderkast

13902-badkamer-20-nr-06.jpg

Hoge badkamerkast

15050-de-weerd-badkamer-nr-01.jpg

Badkamermeubel met waskom

14906-brink-badkamer-nr-01.jpg

Dubbel badkamermeubel

15623-van-leeuwen-badkamer-nr-04-fh.jpg

Spiegelkast

15257-kroon-badkamer-nr-03-fh.jpg

Middelkoop helpt iedereen persoonlijk!

Het badkamermeubel drukt een stempel op uw badkamer. Het kan uw badkamer maken of breken! Niet alleen wat het uiterlijk betreft maar vooral als het gaat om praktisch gebruik. Wanneer u hier niet goed over nadenkt zal het meest mooie badmeubel u uiteindelijk toch gaan tegenstaan.

Het kiezen van een badkamermeubel begint dus altijd met het nadenken over hoe u dit gaat gebruiken. Gebruikt u vaak tegelijkertijd de badkamer of heeft u bijvoorbeeld een of meerdere kinderen. Dan kan het kiezen voor een dubbele wastafel een goede keuze zijn. Vind u het prettig om veel handdoeken op voorraad te hebben. Dan is bijvoorbeeld een hoge kast naast de wastafel prettig. Kortom, samen met een van onze adviseurs kiest u altijd voor het beste badkamermeubel in uw situatie.

Uiteraard gaat het bij Middelkoop niet alleen om praktische zaken. Wij vinden juist dat je ook oog moet hebben voor de uitstraling. Met een goed gekozen badkamermeubel zet je de toon voor de gehele badkamer. De keuze voor de materialen, de vormen, de kleuren. Al deze zaken moeten aansluiten bij de rest van uw keuzes zodat u iedere dag weer heerlijk kunt thuiskomen in uw badkamer. In onze showroom hebben wij prachtige voorbeelden van hoe het er bij u zou kunnen uitzien. Oordeel zelf!

Kiezen voor Middelkoop

  • Keuken, badkamer en interieur op één adres
  • Een familiebedrijf met 80 jaar vakkennis
  • Uw persoonlijke adviseur voor ieder project
  • Goede prijs / kwaliteit verhouding
  • Geen aanbetaling