loading_nice
Seashell - Seashell Maak een afspraak
U krijgt een offerte met 3D tekening

Seashell

Zee, strand, zand en schelpen

Prijsindicatie

Weten wat het in uw opstelling kost?
Maak een afspraak
Aanwezig in onze showroom, nr 21
Bewaar deze badkamer

Seashell

Functioneel en luxe

Zee, strand, zand en schelpen. Dat is waar de inspiratie vandaan kwam voor deze luxe design badkamer. Het eenvoudig ogende wasmeubel heeft een schelpvormige wastafel op luxe hout en is voorzien van handdoekhouders. De zeer luxe uitgevoerde kraan en kraanbediening zijn een lust voor het oog. De enorm ruime stoomcabine van Cleopatra (let op de doorlopende vloer) is voorzien van een grote stortdouche en maakt het beeld compleet: luxe, geïnspireerd door de zee.

 

Benieuwd hoe u de zee kunt ervaren in uw badkamer?

Maak een afspraak
U krijgt een offerte met 3D tekening
Seashell

Wellnessinspiratie

Wellnesscentra worden steeds vaker bezocht. Na alle drukte, stress en hectiek van het dagelijks leven is het heerlijk om even terug te trekken en helemaal tot rust te komen. Het zou heerlijk zijn om dat gevoel iedere dag te kunnen benaderen. Daar gaat echter wel het nodig denkwerk aan vooraf. Ieder mens, iedere situatie is verschillend. En daar gaan wij u bij helpen. Nagaan wat u aanspreekt, op welke manier u thuis helemaal tot rust kunt komen.

Waarom een wellnessbadkamer?

Een wellnessbadkamer is zowel goed voor een mentale als fysieke gezondheid. Heeft u vaak last van vastzittende spieren, komt u met een vol hoofd thuis? Wilt u zich even helemaal in alle rust van alles afsluiten in een zo prikkelarme omgeving? Dit zijn allemaal goede redenen om eens met onze adviseurs van gedachten te wisselen over een wellnessbadkamer.

Lees meer over Wellness

Seashell - Wellnessinspiratie

Vergelijkbare badkamers